[if IE 7]> Despre Shotokan | Club Ishido Botosani

Are you a member? sign in or take a minute to sign up

Cancel
Member login
Despre Shotokan

companyShotokan Karate a devenit cunoscut sub numele de sport cu un scop. Originile Shotokan Karate pot fi urmărite înapoi la insula Okinawa, aproape 400 de ani în urmă. Gichin Funakoshi a introdus oficial în Japonia în 1922. Astăzi, el este cunoscut ca "părintele karate-ului modern". Funakoshi rafinat şi tehnicile standardizate ale acestei arte. El a crezut profund ca Shotokan Karate a fost un mijloc de a dezvolta un caracter puternic şi de auto-apărare. El nu crede în rezolvarea conflictelor cu violenţă şi a subliniat de auto-protecţie şi respect unul pentru altul Shotokan este o combinaţie dintre punctele forte din mai multe stiluri vechi.

Shotokan deţine o margine de superioritate peste alte stiluri din cauza utilizării echilibrate a mâinilor, picioarelor,, putere de viteză, de atac şi de apărare. Mai presus de toate, Shotokan subliniază curtoazie şi respect. Shotokan ar putea fi considerate ca exercitiu fizic cel mai ideal, nu numai pentru că la nivelul membrelor şi mişcările corpului sunt instruiţi sistematic, ci, de asemenea, ca urmare a exercitării necesare. Shotokan este o arta martiala al cărui ultim obiectiv de dezvoltare a caracterului, prin formare. Este o arta cu mâna goală de auto-apărare, în care organismul în sine este folosită ca o armă prin tehnici de perforare, lovind, lovind şi blocarea. Importanţă primordială în studiul de karate sunt forma, echilibru, "centrat-Ness", de putere, viteza, KIME (concentraţie explozivă de putere), ritmul şi calendarul. De calitate pentru a realiza acest lucru este auto-control. Pentru a deveni un învingător, trebuie să depăşească primul sine.

Frumuseţea tehnicilor esenţiale sunt demonstrate în aşa-numitul "kata", exerciţii fixe, prin care se efectuează karateka ritmic, mişcări ale corpului, cum ar fi îndoire, sărituri şi echilibrarea, înainte şi înapoi, la stânga şi la dreapta, în sus şi în jos care pot fi uşor şi complicat, la viteză mică şi mare. Oricine poate fi în Shotokan Karate, indiferent de vârsta, de sex sau de statura fizică. Există mai multe motive pentru practicarea - Shotokan Karate. Cu toate acestea, trei motive, sta mai sus de restul.

Shotokan Karate ca o cale de auto-îmbunătăţire:

Unii oameni iau Shotokan Karate ca un mijloc de a se îmbunătăţi. Shotokan Karate poate oferi training riguros de fitness fizică şi o modalitate de a îmbunătăţi viteza, putere, flexibilitate, de coordonare şi de încredere. Shotokan Karate este, de asemenea, studiat de unii pentru a consolida pacea interioara si puterea.

Shotokan Karate ca un sport:

Un mare număr de oameni ia Shotokan Karate ca un sport de agrement. Unii practica pentru a dezvolta aptitudini si tehnica (aşa cum a demonstrat în cadrul exerciţiilor de podea, sau de "Kata"), în timp ce alţii care pot beneficia de concurenţă, se ia de sparring (luptă de contact limitată împotriva unui adversar, sau "Kumite"). Cei mai mulţi oameni care încep Shotokan Karate se bucură de ambele aspecte ale acestui sport. În plus, participa la competitii locale şi competiţii naţionale desfăşurate în toată ţara, Comitetul Internaţional Olimpic a acceptat Shotokan Karate ca un eveniment olimpic viitor.

Shotokan Karate pentru autoaparare:

Shotokan Karate este un mod foarte eficient de a contracara un atacator. Ea invata tehnici de a supune sau dezactiva. Ea condiţii reflexele de a reacţiona instinctiv dacă atacat. Cel mai bun din toate, nu de arme sunt necesare, astfel încât Shotokan Karate poate fi folosit ori de câte ori şi ori de câte ori este necesar. Indiferent de motivul pentru luarea Shotokan Karate, timpul investit în ea se va întoarce o viaţă de beneficii.